چای لاغری
اگرچه این 5 چای به تنهایی نمی‌توانند وزن شما را کاهش دهند اما، مکمل‌های خوبی برای رژیم غذایی هستند و سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهند. در نتیجه، خاصیت چربی سوزی دارند. 
امروزه، رژیم غذایی برای میلیون‌ها نفر در سراسر جهان ضروری است، چرا که چاقی به یک خطر بزرگ تبدیل شده‌است. تجمع چربی باعث تغییر عملکرد سیستم بدن و بروز بیماری‌های مزمن می‌شود. با این حال، کم کردن وزن کار آسانی نیست و نیاز به تلاش و پشتکار فراوان دارد.
داشتن رژیم غذایی سالم، انجام ورزش منظم و مصرف نوشیدنی‌های طبیعی و مناسب، بهترین راه رسیدن به وزن ایده آل و کسب نتایج مطلوب است. در این مقاله، 5 چای فوق العاده را به شما معرفی می‌کنیم که سوخت و ساز بدن را بالا می‌برند و موجب کاهش وزن می‌شوند.
1- چای سبز
چای سبز یکی از بهترین نوشیدنی‌های طبیعی است که موجب کاهش وزن می‌شود. این چای حاوی آنتی اکسیدانی قوی به نام اپی گالوکاتچین است. این آنتی اکسیدان، سوخت و ساز بدن را افزایش می‌دهد.
– مواد لازم:
1 قاشق چای خوری (10 گرم) چای سبز
1 فنجان (250 میلی لیتر) آب
 چگونه این چای را آماده کنیم؟
برگ‌های چای سبز را در یک فنجان آب جوش بریزید و بگذارید 2 دقیقه بماند تا دم بکشد. سپس آن را نوش جان کنید.
این چای را 10 دقیقه قبل از غذا بنوشید. هر روز دو فنجان چای سبز میل کنید. 
2- چای نعنا
نعنا، گرسنگی را برطرف می‌کند و وزن را کاهش می‌دهد. این گیاه خوش عطر به هضم غذا کمک می‌کند. التهاب و گاز معده را نیز کاهش می‌دهد.
– مواد لازم:
1 قاشق چای خوری (10 گرم) برگ نعنا
1 فنجان (250 میلی لیتر) آب
 چگونه این چای را آماده کنیم؟
یک قاشق چای خوری برگ نعنا را در یک فنجان آب جوش بریزید و بگذارید 5 دقیقه بماند. بعد از 5 دقیقه می‌توانید آن را میل کنید.
می‌توانید حداکثر 3 بار در روز از این چای بنوشید.
توجه! خانم‌های باردار نباید از این نوشیدنی مصرف کنند. 
3- چای سفید
چای سفید نوعی چای است که از جوانه‌ها و گلبرگ‌های تازه گیاه چای به دست می‌آید. این چای سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که از بیماری‌هایی مانند سرطان جلوگیری می‌کنند. همچنین، مصرف آن از افزایش وزن جلوگیری می‌کند زیرا، حاوی مقدار قابل توجهی کافئین است که سرعت سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد.
 مواد لازم:
1 قاشق چای خوری (10 گرم) چای سفید
1 فنجان (250 میلی لیتر) آب
 چگونه این چای را آماده کنیم؟
آب را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. چای سفید را در آب درحال جوش بریزید و اجازه دهید 2 دقیقه بماند. سپس، آن را از روی حرارت برداشته در فنجان بریزید، درِ فنجان را بپوشانید و اجازه دهید 10 دقیقه بماند. بعد از 10 دقیقه می‌توانید چای را نوش جان کنید.
اگر تمایل داشته باشید، می‌توانید مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید تا خوش طعم شود. در طول روز بین دو تا چهار فنجان از این چای بنوشید.
4- چای زنجبیل:
چای زنجبیل به دلیل ویژگی‌های گوارشی خود باعث کاهش التهاب، درد و گاز معده می‌شود. این چای، اشتها را کاهش می‌دهد و سوخت و ساز بدن را بالا می‌برد.
 مواد لازم:
یک تکه زنجبیل به طول 2.5 سانتی متر
1 فنجان (250 میلی لیتر) آب
آب لیمو ترش (به دلخواه)
 چگونه این چای را آماده کنیم؟
زنجبیل را در یک فنجان آب جوش قرار دهید. درِ آن را بپوشانید و بگذارید 10 دقیقه بماند. سپس در صورت تمایل، مقداری آب لیمو ترش تازه به آن اضافه کنید.
می‌توانید سه بار در روز از این چای بنوشید.
5- چای رویبوس
چای رویبوس یا چای قرمز، چایی است که در آفریقای جنوبی مصرف می‌شود. این چای با چای سیاه و چای سبز تفاوت دارد. چای رویبوس سرشار از فلانوئیدها است. این چای، خطر ابتلا به بیماری‌های حاد و مشکلاتی مانند چاقی مفرط را کاهش می‌دهد. آرام‌بخش است و استرس را کاهش می‌دهد. احساس گرسنگی را برطرف می‌کند و از انباشته شدن چربی در بدن جلوگیری می‌کند. چای رویبوس بسیار کم کالری است و به طور طبیعی طعم شیرینی دارد.
 مواد لازم:
1 قاشق چای خوری (10 گرم) چای رویبوس
1 فنجان (250 میلی لیتر) آب
 چگونه این چای را آماده کنیم؟
آب جوش را در فنجان بریزید. سپس، یک قاشق چای خوری چای رویبوس به آن اضافه کنید. درِ فنجان را بپوشانید و بگذارید بین 5 تا 7 دقیقه بماند تا آماده شود.
توجه! بیمارانی که شیمی درمانی انجام می‌دهند نباید از این چای مصرف کنند. مصرف این چای برای خانم‌هایی که اختلالات هورمونی دارند نیز توصیه نمی‌شود. 

 

هیچ کدام از چای‌هایی که به شما معرفی کردیم داروهای معجزه آسایی برای از بین بردن چربی‌ها نیستند. اما اگر در کنار رژیم غذایی سالم و ورزش منظم از آن‌ها استفاده شود، می‌توانند تاثیر خوبی داشته باشند.

 

تهیه و ترجمه: مجله رنج‌وگنج
منبع: amelioretasante.com

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای