داروهای عامل چاقی
آیا شما دائما دچار افزایش وزن می‌شوید و دلیل آن را نمی‌دانید؟ شاید به دلیل استفاده از داروهایی می‌باشد که باعث چاقی شما می‌شوند. بله درست خواندید! برخی داروها هستند که می‌توانند سبب افزایش وزن شوند و از آنچه که فکر کنید بسیار شایع‌تر هستند.دارو افزایش وزن

دارو افزایش وزن

 

در هر صورت، قبل از استفاده از داروها می‌توانید با پزشک خود مشورت کنید و اگر چاق کننده بودند، در صورت اجازه پزشک می‌توانید از آنها استفاده نکنید، اما بدانید که رفاه و حال شما مهم‌تر از سایز بدنتان است. 
در این مورد می‌توانید از طریق ورزش و تمرین‌های مناسب به همراه یک رژیم مطلوب رسیدگی نمایید. برای گرفتن یک رژیم غذایی مطلوب می‌توانید به یک متخصص تغذیه مراجعه کنید و یک رژیم سالم بگیرید. در ادامه به قرص‌ها و داروهایی اشاره خواهیم کرد که موجب افزایش وزن و چاقی می‌شوند.
1- آنتی هیستامین‌ها
هرکسی ممکن است به برخی چیزها آلرژی داشته باشد. افرادی که از داروهای ضد حساسیت استفاده می‌کنند ممکن است روی آنها تاثیر منفی افزایش وزن نیز داشته باشد.
شاید در ابتدای مصرف آنها، تاثیرات خوبی داشته باشند ولی با گذشت زمان و استفاده مداوم از این دارو می‌تواند سبب افزایش وزن شود. همچنین یکی دیگر از تاثیراتی که این قرص می‌تواند بر روی شما بگذارد افزایش اشتها است که در نتیجه باید زیاد غذا بخورید تا گرسنگی که به دلیل این دارو ایجاد شده است را رفع نمایید.
بنابراین برای این که هم بتوان این دارو را استفاده کرد و افزایش وزن نیز نداشته باشیم، می‌توان از مواد غذایی که باعث سیری شده و کم کالری هستند (سبزیجات و میوه‌ها)استفاده نمایید.
2- داروهای ضد افسردگی
همه این داروها به طور یکسان عمل نمی‌کنند اما چیزی که می‌توان نگران آن بود میزان سروتونین است که می‌تواند در برخی موارد خطرناک باشد. این داروها می‌توانند باعث چاقی و افزایش وزن شما شوند چرا که با استفاده از آنها میزان انرژی شما کاهش می‌یابد. با این وجود وقتی احساس گرسنگی می‌کنید، به استفاده از کربوهیدرات‌ها و محصولات قندی می‌پردازید و اگر استفاده از این داروها برای مدت زیادی طول بکشد ممکن است افزایش وزن بیش از حدی داشته باشید.
3- داروهای ضد فشارخون
این داروها نیز همانند موارد بالا در چاقی و افزایش وزن موثر هستند. با استفاده از این قرص‌ها، میزان فشار خون به تعادل می‌رسد درحالیکه فشار خون نسبتا بالا برای عضلات و سایر قسمت‌های بدن ضروری و مناسب است. بنابراین، داروهای ضد فشار خون می‌توانند عملکرد بدن را کاهش داده و روی متابولیسم بدن اثر بگذارند. برای حل این مشکل برخی پزشکان diuretics را تجویز می‌کنند تا این تاثیر را مهار نماید.
4- کورتیکوئیدها 
این قرص‌ها یکی از قوی‌ترین داروهای ضد التهابی می‌باشند و اغلب برای بیماران مبتلا به روماتیسم، آسم و حتی افراد دارای سرطان تجویز می‌شوند. این داروها اشتها را افزایش می‌دهند. بنابراین اگر بیش از حد از این داروها استفاده نمایید می‌تواند باعث چاقی و افزایش وزن شما شوند. 
اما برای مقابله با افزایش وزن ناخواسته هنگام مصرف این داروها چه باید کرد؟
اگر بدن شما کشش داشته باشد، می‌توانید با ورزش تمام مسائل را حل نمایید و برای مثال پیاده روی نمایید. بطور کلی ورزش کردن برای کاهش وزن بسیار مناسب و کاربردی است. پیاده روی بسیار در سلامتی موثر است و بهمین دلیل در برخی شهرها قسمت‌هایی را برای پیاده روی روزانه در نظر می‌گیرند و یک پیاده روی همگانی میان مردمان آن شهر تشکیل می‌دهند.
این ورزش می‌تواند به میزان بالایی در روحیه شما موثر باشد و حتی باعث بهبود کامل بیماریی‌هایی که به آنها مبتلا هستید شوند.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

میانگین امتیازات ۵ از ۵
از مجموع ۱ رای