آموزش حرکات – پشت بازو سیمکش ایستاده
همانطور که میدانید عضلات پشت بازو در مقایسه با عضلات جلو بازو حجم بسیار بیشتری دارند لذا پرورش و تفکیک این عضلات از اهمیت زیادی برخوردار است. عضله پشت بازو را عضله سه سر نیز مینامند به این دلیل که این عضله از سه بخش تشکیل شده است. با دانستن این موضوع که انجام هر حرکت بدنسازی روی کدام بخش عضلات پشت بازو فشار بیشتری وارد میکند میتوان عضلات حجیمتر و کاملتری ساخت.
اما برای انجام حرکت پشت بازو سیمکش ایستاده، چند دستگیره مختلف وجود دارد اگر چه استفاده از هر کدام عضلات پشت بازو را رشد میدهد اما مزیتهای متفاوتی نسبت به یکدیگر دارند.
استفاده از طناب این امکان را بوجود میآورد تا دامنه حرکتی کاملی را اجرا کرده و تارهای عضلانی عمیقتری را درگیر نمایید. استفاده از میله V شکل باعث میشود تا بیشترین فشار به بخش خارجی عضله پشت بازو وارد آید درحالیکه استفاده از میله صاف، سر دراز عضله پشت بازو را بیشتر درگیر میکند.
1- پشت بازو سیمکش ایستاده با میله
از متداولترین حرکات برای پشت بازو است. این حرکت میتواند هر سه بخش از عضلات پشت بازو را درگیر کند و به همین دلیل در برنامههای تمرینی از محبوبیت زیادی برخوردار است.
گرفتن میله به حالت دست باز باعث تمرکز فشار حاصل از تمرین روی بخش داخلی عضله پشت بازو میشود در حالیکه اگر گرفتن به شیوه دست جمع باشد تمرکز فشار روی بخش خارجی عضله پشت بازو خواهد شد.
بازوها باید در هنگام تمرین به پهلوها چسبیده و ثابت باشند این امر مانع از حرکت شانه خواهد شد و باعث میشود تا حرکت فقط در مفصل آرنج صورت گیرد.
2- پشت بازو سیمکش ایستاده با طناب
استفاده از طناب باعث میشود تا بیشترین فشار به عضلات بخش مرکزی پشت بازو وارد آید و در تفکیک عضلات پشت بازو تاثیر زیادی دارد.
برای شروع، قرقره دستگاه را در بالاترین قسمت تنظیم کرده و وزنه مناسب را انتخاب کنید. پشت خود را صاف نگه دارید، کمی به جلو خم شده و طناب را بصورتیکه کف دستها رو به یکدیگر و دستها به اندازه عرض شانه باز شده بگیرید.
بازوهای خود را صاف و جمع نزدیک بدن نگه دارید، ساعد شما باید در طرفین در هنگام حرکت موازی با کف زمین باشد. این حالت شروع حرکت است.
حرکت تنها در مفصل آرنج باید باشد، حرکت را تا جاییکه دستها کاملا باز شود و نزدیک ران پا قرار گیرد ادامه دهید. برای یک لحظه مکث کنید سپس به آرامی به موقعیت شروع برگردید.
نظر دهید